10.12.2019

Vortrag

Computational Analysis of International Law: Promises and Problems (Research Seminar at the School of Economics and Political Science, Universität St. Gallen) Link

21.11.2019

Vortrag

Extraterritorial Obligations in the History of Ideas (Tagung: Extraterritorial Human Rights Obligations in the Age of Reemerging Nationalism – Are they really justified? Universität Zürich) Programm (PDF, 226 KB)

17.–18.10.2019

Vortrag

International Legal Theory in the Era of Digitalization (Conference: After Abstraction – Intellectual Thought in International Law, Interest Group on International Legal Theory & Philosophy, Queen Mary/University of London) Programm (PDF, 168 KB)

3.6.2019

Artikel

International Legal Scholarship and the Challenge of Digitalization, Artikel von Tilmann Altwicker Link

16.5.2019

Vortrag

Presumptions in International Human Rights Adjudication (ESIL-ELITE Law School Joint Workshop in Budapest, Vortrag: Alexandra Hansen) Programm (PDF, 264 KB)

3.5.2019

Vortrag

Der Terrorist im transnationalen Sicherheitsrecht (Tagung: Der Terrorist als Feind? Personalisierungstendenzen im Polizei- und Völkerrecht, Köln) Link

2.5.2019

IVR-Forschungslunch

International Rule of Law (RoL) Reform Work: Helping Others Improve Developing Justice Systems, Vortrag: Drew Engel (EULEX Prosecutor)

11.4.2019

IVR-Forschungslunch

The Shape of Judgment, Vortrag: Prof. Dr. Jeffrey Dunoff (Temple Law School)

5.4.2019

Vortrag

Challenges of the Datification of Law, Anglo-German Dialogue on Fundamental Principles of Criminal Justice (Universität Zürich) Slides (PDF, 713 KB)

21.3.2019

Artikel

Was zählen wissenschaftliche Fakten vor Gericht?, Artikel von Michael Baumann in Higgs